VIDEO

kategory_youtube_obr

 • Faqja RESET Airbagreset Airbag ka të bëjë me rregullimin e kujtesës EEPROM e njësive të kontrollit airbag duke fshirë një rekord aksident automjeti quajtur dhënave përplasje. Site gjithashtu ofron një shërbim redaktimi EEPROM hale se klienti dërgon për ne me e-mail, dhe gjithashtu ofron informata se si klienti mund ta rregulloje kujtesës për të sjellë njësi airbag përsëri në shërbim.

  Nëse keni nevojë për ndihmë me një njësi nuk gjendet në listën tonë, të ndjehen të lirë për të na dërgoni një hale e përshkruar atë në adresën tonë të postës elektronike
  info@maxi-dot.sk

  Ne do të përpiqemi për të ndihmuar ju të lirë të ngarkuar me një njësi që nuk është regjistruar në faqen tonë të internetit.

  Të nderuar konsumatorë,
  Ne duam të le ju e dini në lidhje me një ndryshim të çmimeve në faqen tonë, të cilat ne kemi qenë të detyruar të marr në bazë të ankesave dhe kërkesave nga kompanitë e tjera që ata nuk janë në gjendje të konkurrojnë. Që nga qëllimi ynë nuk është që të shkatërrojë ose të dëmtojë në treg, ne kemi rregulluar çmimet. Gradualisht, ju do të jetë në gjendje për të gjetur shërbimet interesante të reja në faqen tonë. Ne besojmë se ju të kuptoni arsyet tona për ndryshimin e çmimeve dhe se ju do të mbeten besnik për ne.

  sinqerisht
  Ekipi Airbagreset

  Ne proces urdhra duke përdorur një script automatik. Your qëllim duhet të mbërrijnë brenda 5 minutave nga marrja e pagesës për qëllim.

  Ju lutem na kontaktoni në qoftë se ka një problem me e internetit ose shërbimet e tij përkthimit.