VIDEO

BMW - 65776919789 GAT2G10ACE0 Temic MRSZ4 16SB - 68HC12D60 прегледај зголемено

BMW - 65776919789 GAT2G10ACE0 Temic MRSZ4 16SB - 68HC12D60

Ако треба да се уреди на софтвер за овој СРС единица, знаеш што eeprom - MCU, ќе работат со еден програмер, така што оваа услуга е само за вас

loader

Повеќе детали

Услуги ќе се 5 минути за овој производ

9,64 €

Повеќе информации

Овој производ е наменет за програмер техничари
Тука може да се купи софтверот на софтвер за контрола на единица на воздушни перничиња

Она што ми треба:

  • отстрани рекорд на сообраќајна несреќа

  • јасни податоци несреќата од воздушното перниче Модул

  • измени софтвер единица контрола на воздушните перничиња

how_to_buy

Што треба да правам:

1. вметнете датотека на точната големина од вашиот компјутер во една сина плоштад
2. Додај објект во кошничка
3. Пријавете се или отворете сметка
4. продолжат да плаќаат

Промената на податотеката ќе бидат испратени на вашата регистрирана е-мејл.

youtube_img_link