VIDEO

kategory_youtube_obr

 • страница ресетирање Airbagreset воздушни перничиња се занимава со прилагодување на EEPROM меморијата на контрола на воздушните перничиња единици со бришење евиденција сообраќајна несреќа возилото се нарекува податоци. Веб-страницата, исто така, обезбедува услуги за уредување на eeprom депонија што клиентот праќа до нас преку е-пошта, а исто така обезбедува информации за тоа како на клиентот може да се прилагодите на меморија за да се донесе на воздушните перничиња единица назад во сервис.

  Ако ви треба помош со единица не е пронајден во нашата листа, се чувствуваат слободни да ни испрати депонија опишувајќи на нашата e-mail адреса
  info@maxi-dot.sk

  Ние ќе се обидеме да ви помогне да се ослободи од полнење со единица која не е наведена на нашата веб страница.

  Почитувани клиенти,
  Сакаме да ве известиме за промена на цена на нашиот сајт, кои беа принудени да ги собереш врз основа на поплаки и барања од други компании кои не се способни да се натпреваруваат. Од нашата намера не е да се уништи или оштети пазар, имаме приспособена цени. Постепено, ќе бидат во можност да се најдат интересни нови услуги на нашиот сајт. Ние веруваме дека ќе се разбере нашите причини за менување на цените и дека ќе остане верен на нас.

  Со почит
  Тимот на Airbagreset

  Ние процесот на нарачки користење на автоматска скрипта. Вашата цел треба да пристигне во рок од 5 минути по добивањето на плаќање за ред.

  Ве молиме контактирајте не ако има проблем со превод на веб-сајт или неговите услуги.